Welkom!

Mijn naam is Zoeey van de Kamer en ik ben happiness coach. 

De focus ligt op zelfliefde, gun jezelf meer vrijheid, tijd en liefde.

Mijn coaching programma duurt 6 weken waarin we elke week een 1:1 gesprek hebben in een video call. 

We beginnen met een vragenlijst en gaan samen reflecteren, en jou coaching doelen vinden.

Soms kan je door de bomen het bos even niet meer zien, en daarmee kan ik je helpen.

 

Wat kan je verwachten van mij als coach, wat maakt mij bijzonder?

 

Ook wel te omschrijven als adhd, mijn brein staat continue aan. Dit zou je kunnen zien als iets vervelends, maar ik kies ervoor om dat niet te doen. Er zijn veel mensen die last ervaren door hun adhd, en ik ben zeker geen uitzondering. Ik heb er alleen voor gekozen om het als een kracht te zien, ... misschien maakt het mij zelfs sterk. Het zorgt er bij mij namelijk voor dat ik continue nieuwe dingen wil proberen en het ook gewoon ga doen. Dit pakt soms goed uit, en soms werkt het niet. Maar daar ben ik niet zo streng in tegen mijzelf, andere misschien wel. Maar dat is niet mijn probleem. 

Ik ben ook heel empatisch en kan andermans gevoelens heel erg aantrekken, ik denk ook dat ik daarom coach wilde worden. Om deze mensen een stap verder te kunnen helpen en ze te ondersteunen in de volgende stappen. Want de positieve emoties trek ik mij ook heel erg aan. En wie wil dat nou niet? Ik kan echt gelukkig worden van andermans geluk. 

En daarom ben ik nu "happiness coach" 

 

 

Hoe ziet het coaching traject van 6 weken eruit?

Iedere week gaan we samen een prive video gesprek doen van ongeveer 1 tot 1,5 uur. 

 

Week 1. We gaan samen naar verschillende aspecten in jou leven kijken en kijken waar je gelukkig van wordt en waar er nog ruimte is voor verbetering. Hieruit komt een coaching vraag, en daarmee gaan we de komende weken aan de slag. Misschien komen er wel meerdere coaching vragen uit.  

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6